Broj nekretnine: 68/2023-P2

ZLOKOVAC-ODLIČNA PONUDA! Atraktivna adaptirana kuća na tri nivoa (tri odvojena stana) sa garažom, stambene površine cca. 215 m², sa dvorištem površine 217 m², izgrađena na odličnoj lokaciji u blizini centra grada!

Opis nekretnine

Opis nekretnine:

VAŽNE UVODNA NAPOMENE!

Ova izuzetna nekretnina na tržištu idealna je prilika za investitore koji bi ovaj kvalitetan stambeni objekat pretvorili u hostel, manju kliniku, IT kancelarije ili koristili za dugoročni najam studentima ili porodicama.

Stambeni objekat se prodaje većim dijelom namješten.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Prodaje se kvalitetan, stambeni objekat sa garažom, izgrađen po savremenim građevinskim standardima od kvalitetnih materijala ukupne neto stambene površine cca.215m², spratnosti prizemlje+sprat+potkrovlje sa podrumskim prostorijama i garažom Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 332 m².Objekat je izgrađen 1988. godine a useljen 1990.godine.Nekretnina je adaptirana u periodu od 2015. do 2017 godine.  Stambeni objekat se odlikuje  odličnim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim stambenim prostorom. Sama kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini strogog centra grada, ali ipak izdvojenoj od gradske buke.

Stambeni objekat  se sastoji od 3.stana sa posebnim ulazima.

PRIZEMLJE: Dvosoban stan sastoji se od kupatila sa WC-om, hodnika, trpezarije sa kuhinjom (ugradbena kuhinja), dnevne sobe i spavaće sobe (dnevna soba i spavaća soba povezane su velikom terasom duž cijele kuće)  – cca. 65-70 m².

SPRAT: Trosoban stan sastoji se od kupatila sa WC-om, odvojene prostorije gdje je tuš kabina, hodnika, trpezarije sa kuhinjom (ugradbena kuhinja), ostave, dječije sobe sa terasom, dnevne sobe i spavaće sobe (Dnevna soba i spavaća soba povezane velikom terasom duž cijele kuće)  – cca. 100 m² + terasa na ulazu u stan

POTKROVLJE: Dvosoban stan sa manjim kupatilom sa WC-om, hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i spavaća soba cca. 45 m² + velika terasa sa pogledom na Prinčevu džamiju.

Svi stanovi su zasebni odvojeni po spratovima  i sa ugrađenim blindiranim vratima.

PODRUM/ 3 prostorije cca. 60 m2

 

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u odličnoj gradskoj  lokaciji što ga svrstava u prvu grupu po osnovu pogodnosti lokacije. Objekat se nalazi u blizini svih neophodnih gradskih sadržaja , u blizini glavne gradske južne saobračajnice te  blizini tržnog centra „Mercator“ SPO „Robot-Avaz“, MUP Tk, SPO „Titanik“, SPO „Mellain“, Prinčeve džamije. U neposrednoj blizini se nalazi autobusko i taksi stajalište.

 

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice na kruta goriva. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi u sobama kombinacija parket/laminat. Kvalitena keramika u kupatilima, kuhinji, predulazu i terasi. Mermerne ploče. Svi vanjski zidovi su termički izolovani. Objekat je priključen na telekomunikacionu, vodovodnu, gradsku kanalizacionu i elektro energetsku mrežu. Parking prostor ispred objekta posjeduje ostavu za drva ili slično.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.