O nama

REGISTARSKI BROJ POSREDNIKA – 48/2023

Agencija za nekretnine „Tk Nekretnine“, nudi kompletnu i profesionalnu uslugu posredovanja u prometu nekretnina (kupoprodaja, zamjena, zakup i iznajmljivanje svih vrsta nekretnina) uz poštivanje najviših etičkih standarda. Višegodišnje iskustvo i stručnost naših uposlenika i saradnika te prilagođavanje poslovanja potrebama klijenata i promjenama na tržištu garancija su kvalitete naših usluga.

Poseban naglasak u poslovanju stavljamo na zadovoljstvo naših klijenata kojima svojim profesionalnim poslovnim pristupom osiguravamo, prije svega, pravnu sigurnost, efikasnost i pouzdanost.


Usluga Agencije „Tk Nekretnine“ podrazumjeva cjelokupnu uslugu kako za kupca tako i za prodavca, od prvog kontakta, razgledanja nekretnina, savjeta, provjere stanja nekretnine u zemljišnim knjigama, pa sve do zaključivanja kupoprodajnog ugovora i uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige.

U saradnji sa našim partnerima riješavamo i sve administrativno-tehničke poslove u vezi nekretnina, kao što su : projekti, građevinske dozvole, premjeravanja, etažiranje, gradnja do sistema ključ u ruke, adaptacije, čišćenja, preseljenja i dr.


Kako bismo ponudu nekretnina učinili dostupnom većem broju potencijalnih kupaca, surađujemo i s Internet portalima i drugim specijaliziranim medijima. Posredujemo na području Tuzlanskog kantona.

Naše sjedište nalazi se u neposrednoj blizini centra Tuzle na adresi: Džafer mahala br. 10 (na Skveru).

Vaše prijedloge i eventualne primjedbe, možete slati na e-mail: info@tknekretnine.ba

 

Otkrijte naš svijet nekretnina i ukažite nam povjerenje!

 

Vaš „Tk Nekretnine“ Team

Abdulah Kapić

+387 35 277 460

+387 61 735 001

+387 35 277 249

abdulah@tknekretnine.ba

Nihad Mujezinović

Tel: + 387 35 277 460

Mob: + 387 62 332 393

Fax: + 387 35 277 249

E-mail: nihad@tknekretnine.ba