Broj nekretnine: 37/2023-P1

Prelijepa vikendica uz jezero Modrac, sa ribnjakom, garažom i uređenim dvorištem, “Mustin zaliv” – Priluk

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna i lijepa vikendica spratnosti Pr+1+Pot, sa ribnjakom, garažom, uređenim dvorištem i direktnim pristupom jezeru. Nalazi se u “Mustinom zalivu” na jezeru Modrac, naselje Priluk. Izgrađena je na parceli površine 491,00 m² i potpuno ograđena kamenom i metalnom ogradom. Kompletna fasada vikendice i pomoćnog objekta je urađena nedavno. Ima pristup sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje Priluk, a zatim na makadamski put dužine cca. 200 metara koji vodi do vikendice. Ispred vikendice se nalazi lijepo, uređeno dvorište sa cvijećem, jelama i vinovim lozama koje prave hladovinu na terasi ispred kuće. Na bočnom ulazu u dvorište, pored vikendice, nalazi se garaža sa toaletom i ostavom, a dječiji bazen je smiješten između dva objekta. Iza vikendice se nalazi vrt sa zidanim bunarom, plastenikom i zidanom kućicom za pse. Na ulazu na sprat i potkrovlje, sa druge strane vikendice, nalazi se ribnjak i zidani kamin sa hladnjakom. Sa natkrivene terase na spratu se pruža prelijep pogled na jezero. U čitavom objektu je razvedeno centralno grijanje koje je povezano na peć u prizemlju.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Sadržaj:

Prizemlje – Sastoji se od ljetne kuhinje sa ostavom i manje sobe. U prizemlju je smiještena i peć za centralno grijanje (na čvrsta goriva) na koju se takođe može i kuhati.

Sprat – Sastoji se od dnevnog boravka sa kaminom, kupatila, velike natkrivene terase, hodnika i stepenica.

Potkrovlje – Sastoji se od 3 sobe, toaleta, balkona i stepenišnog prostora sa ugradbenim plakarom.

Garaža sa toaletom i ostavom koja pokriva čitavu površinu garaže.

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Podovi obloženi parketom, brodskim podom i keramičkim pločicama. Garaža. Privatni parking. Bunar. Dva kamina.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane vlasnika nekretnine.