Broj nekretnine: 08/2023-P2

ZA INVESTITORE-PRILIKA! Atraktivna zemljišna parcela površine 2180 m² pogodna za izgradnju komercijalnih objekata, skladišnih ili industrijskih hala sa dva stambena objekta locirana na prometnoj lokaciji odmah pored magistralnog puta puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivna zemljišna parcela površine 2180 m² (pogodna za izgradnju komercijalnih objekata, skladišnih ili industrijskih hala) sa dva stambena objekta locirana na frekventnoj i prometnoj lokaciji odmah pored magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj, u blizini industrijske zone grada Lukavca, na ulazu u Puračić.  Prilaz zemljištu je direktno sa magistralnog puta M4. Neposredno pored zemljišta nalaze se individualni stambenim  industrijsko-proizvodni objekti i hale. Zbog svoje konfiguracije i postojeće infrastrukture (voda,struja), zemljišna parcela je posebno atraktivna za potencijalne investitore za izgradnju industrijskih ili skladišnih objekta različitih namjena. Zemljište je pravilnog oblika i ravne konfiguracije sa prilaznim putem i dvjema kućama. Jedna od kuća je starije gradnje (uknjižene površine u Zk 70 m2 ) u devastiranom stanju i neuslovna za život. Druga kuća je dograđena od prvobitno postojećeg pomoćnog objekta uknjižene površine 35 m2 i nema građevinsku i upotrebnu dozvolu, spratnosti prizemlje-prvi sprat-potkrovlje sa pripadajućom gradskom kanalizacijom, vodom i vlastitom kotlovnicom sa grijanjem na pelet i garažom. U kući je urađena PVC vanjska stolarija, pod je kombinacija keramički pločica i bambus parketa. U prizemlju se nalazi garaža sa daljinskim upravljanjem, kotlovnica i vanjski toalet. Na spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, balkon i hodnik. Kuća je izgrađena 2021.godine.

Zemljište se primarno može koristiti za komercijalne namjene ( poslovnih i stambeno poslovnih objekta i hala). Zbog dobre saobraćajne komunikacije (pristup zemljištu direktno sa magistralnog puta M4 i razvijene okolne  infrastrukture i oblika parcele, kao i pristupnog puta sa dvije strane) zemljište posjeduje izuzetan komercijalni potencijal.

 

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

 

Lokacija:

Zemljište se nalazi na lokaciji Puračić/Tišine općina Lukavac u neposrednoj blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj, u blizini industrijske zone grada Lukavac. Prilaz zemljištu i kućama  je direktno sa magistralnog puta M4. Neposredno pored zemljišta nalazi se individualni stambeni, komercijalni objekti, industrijski -proizvodni objekti i hale.