Broj nekretnine: 08/2023-P2

ZA INVESTITORE-PRILIKA! Atraktivna zemljišna parcela površine 2180 m² pogodna za izgradnju komercijalnih objekata, skladišnih ili industrijskih hala sa dva stambena objekta locirana na prometnoj lokaciji odmah pored magistralnog puta puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivna zemljišna parcela površine 2180 m² (pogodna za izgradnju komercijalnih objekata, skladišnih ili industrijskih hala) sa dva stambena objekta locirana na frekventnoj i prometnoj lokaciji odmah pored magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj, u blizini industrijske zone grada Lukavca, na ulazu u Puračić.  Prilaz zemljištu je direktno sa magistralnog puta M4. Neposredno pored zemljišta nalaze se individualni stambenim  industrijsko-proizvodni objekti i hale. Zbog svoje konfiguracije i postojeće infrastrukture (voda,struja), zemljišna parcela je posebno atraktivna za potencijalne investitore za izgradnju industrijskih ili skladišnih objekta različitih namjena. Zemljište je pravilnog oblika i ravne konfiguracije sa prilaznim putem i dvjema kućama. Jedna od kuća je starije gradnje (uknjižene površine u Zk 70 m2 ) u devastiranom stanju i neuslovna za život. Druga kuća je dograđena od prvobitno postojećeg pomoćnog objekta uknjižene površine 35 m2 i nema građevinsku i upotrebnu dozvolu, spratnosti prizemlje-prvi sprat-potkrovlje sa pripadajućom gradskom kanalizacijom, vodom i vlastitom kotlovnicom sa grijanjem na pelet i garažom. U kući je urađena PVC vanjska stolarija, pod je kombinacija keramički pločica i bambus parketa. U prizemlju se nalazi garaža sa daljinskim upravljanjem, kotlovnica i vanjski toalet. Na spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, balkon i hodnik. Kuća je izgrađena 2021.godine.

Zemljište se primarno može koristiti za komercijalne namjene ( poslovnih i stambeno poslovnih objekta i hala). Zbog dobre saobraćajne komunikacije (pristup zemljištu direktno sa magistralnog puta M4 i razvijene okolne  infrastrukture i oblika parcele, kao i pristupnog puta sa dvije strane) zemljište posjeduje izuzetan komercijalni potencijal.

 

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

 

Lokacija:

Zemljište se nalazi na lokaciji Puračić/Tišine općina Lukavac u neposrednoj blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj, u blizini industrijske zone grada Lukavac. Prilaz zemljištu i kućama  je direktno sa magistralnog puta M4. Neposredno pored zemljišta nalazi se individualni stambeni, komercijalni objekti, industrijski -proizvodni objekti i hale.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.