Broj nekretnine: 5/2024-P1

NOVA CIJENA! SJENJAK “E” BLOK – Djelimično adaptiran, manji trosoban stan površine 63 m²

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran, manji trosoban stan uknjižene površine 63,00 m². Nalazi se na 9. spratu stambene zgrade sa liftom (posljednji sprat), u ulici Ismeta Mujezinovića, naselje Sjenjak, Blok “E”. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, ostave, hodnika, degažmana i zatvorene lođe. Vlasnik je adaptirao nekretninu u više navrata. 2020. godine u cijelom stanu je postavio nove aluminijumske radijatore. 2017. godine je postavio novu vanjsku PVC stolariju sa roletnama u spavaćim sobama i kuhinji, kvalitetna protuprovalna ulazna vrata, i zatvorio lođu PVC stolarijom sa venecijanerima. 2012. godine u kuhinji je izmijenio vodovodne instalacije, postavio keramičke pločice i brusio i lakirao parket u sobama, hodniku i degažmanu.

Glavne karakteristike ove nekretnine su odlično iskorišten i funkcionalan stambeni prostor, manji režijski troškovi, svijetle i prozračne prostorije i veoma tražena lokacija sva svim sadržajima u neposrednoj blizini. Ulaz u zgradu je odlično održavan, a obezbijeđen je video nadzorom i šifratorom. Iza zgrade se nalazi veliko igralište za djecu, a zajednički parking za stanare nalazi se pored, iza i ispred zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Kuhinja sa električnim uređajima (šporet, napa i frižider sa zamrzivačem), veš mašina, klima uređaj i kompletan namještaj u stanu ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 9. spratu stambene zgrade sa liftom (posljednji sprat), u ulici Ismeta Mujezinovića, naselje Sjenjak, Blok “E”. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, T.C. “Sjenjak”, T.C. “Dramar”, salon automobila “Toyota”, osnovne škole, obdaništa, sportski tereni, igrališta za djecu, ambulanta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija drvo/PVC sa aluminijumskim roletnama. Unutrašnja drvena stolarija. Podovi parket, keramičke pločice. Klima uređaj. Video nadzor. Interfon. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.