Broj nekretnine: 1/2024-N

NOVOGRADNJA – SO “BANJA” – u samom centru grada, pored Panonskih jezera i šetališta Slana banja

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” sa zadovoljstvom Vam predstavlja novi projekat izgradnje luksuznog stambenog objekta SO “Banja“, koji će se graditi u blizini kompleksa Panonska jezera kao i sportsko rekreativnog centra Slana banja. Na prodaju su stanovi od 32 m² do 140 m², kao i garaže i garažna mjesta u suterenu objekta. Projekat je koncipiran na način da se u prizemlju objekta (visoko prizemlje) nalaze jednosobni i dvosobni stanovi od kojih neki imaju vlastita dvorišta koja će biti ograđena i mogu ih korististi samo vlasnici tog stana. Na prvom i drugom spratu se nalaze dvosobni i manji trosobni stanovi od kojih neki imaju lođe. Na zadnje dvije etaže se nalaze dvoetažni penthousi sa vlastitim lođama i terasama, jedan trosoban stan sa lođom, kao i jedan dvosoban stan na četvrtoj etaži stambenog objekta. Uz kupovinu penthousa kupac dobija na terasi stana instaliran i montiran hidromasažni đakuzi renomiranog proizvođača u vrijednosti 12.000KM.

Investitor nudi mogućnost dogovora oko unutarnjeg rasporeda stana. Mogućnost formiranja većih stanova prema želji kupca, prije početka gradnje (sastavljanjem dva ili više stanova u jedan).

– Objekat će se graditi najkvalitetnijim betonom od eruptivnih frakcija (Dijabaz Banovići) kojima se gradilo na Pelješkom mostu, aerodrom Ćilipi Dubrovnik kao i većini autocesta u Južnoj Dalmaciji i BiH

– Koristit će se isključivo prva klasa svih građevinskih materijala. Kupcima će biti na odabir više vrsta španske i italijanske keramike I klase, parketa, unutarnje stolarije, Grohe sanitarije, itd.

– Vanjska stolarija Kömmerling 76MD sa troslojnim staklima i roletnama

– Plaćeni svi priključci (elektro, vodovod i kanalizacija, optika, centralno grijanje, itd.)

– Moguć dogovor dinamike plaćanja nekretnine za koju se odlučite

 

Za detaljnije informacije o cijeni, popustima i  kreditiranju možete nam se obratiti na 035/277-460 ili info@tknekretnine.ba

Prema riječima investitora, planirani početak izgradnje je Maj 2024 godine, a završetak (useljenje) Septembar 2025 godime.

 

U PONUDI SU SLEDEĆI STANOVI:

 

 

Prizemlje

Stan L1-P1 – dvosoban stan površine 38,18 m², sa vlastitim dvorištem

Stan L1-P3 – dvosoban stan površine 40,92 m², sa vlastitim dvorištem

Stan L1-P7 – dvosoban stan površine 37,79 m²

 

I sprat

Stan L1-I-1 – dvosoban stan sa lođom, površine 39,62 m²

Stan L1-I-2 – dvosoban stan površine 35,78 m²

Stan L1-I-3 – trosoban stan površine 53,03 m²

Stan L1-I-5 – trosoban stan površine 54,80 m²

Stan L1-I-6 – trosoban stan sa lođom, površine 64,13 m²

 

II sprat

Stan L1-II-2 – trosoban stan površine 58,75 m²

Stan L1-II-5 – trosoban stan površine 54,93 m²

Stan L1-II- 6– trosoban stan površine 62,18 m²

 

Etaža 3 – Penthouse – Nivo 1 + Nivo 2

Stan L1-Pt1 – dvoetažni penthouse površine 53,54 m² + 67,16 m² – REZERVISAN

Stan L1-Pt2 – dvoetažni penthouse površine 55,80 m² + 85,01 m²

Stan L1-Pt3 – dvoetažni penthouse površine 45,19 m² + 50,67 m² – REZERVISAN

Stan L1-Pk1 – trosoban stan površine 92,77 m², sa lođom

Stan L1-Pk1 – dvosoban stan površine 37,22 m², sa lođom – REZERVISAN

 

 

Lokacija:

SO “Banja” će se graditi u neposrednoj blizini Panonskih jezera i šetališta Slana banja. U krugu od 500 metara se nalaze sportski tereni, šetalište Slana banja, kompleks Panonskih jezera, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, osnovne i srednje škole, MUP Tk, taxi i autobuska stajališta, kao i ostali sadržaji neophodni za ugodan i miran život. Izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom za miran i ugodan dom.