Broj nekretnine: 6/2023-N

NOVOGRADNJA – SPO “CENTRAL SQUARE” – NOVI MANJI STANOVI U PONUDI

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” kao ovlašteni zastupnik u prodaji novogradnje poznatog i pouzdanog investitora, započinje sa prodajom manjih, veoma praktičnih i modernih stanova izuzetnog kvaliteta gradnje na centralnoj gradskoj lokaciji, u najužem centru Tuzle, odnosno u neposrednoj blizini Trga slobode i Panonskih jezera. Uvažavajući zahtjeve kupaca i moderne trendove gradnje, projektovan je moderan stambeno-poslovni objekat Central Square” koji će pružati ugodan ambijent za svakodnevni boravak i blizinu svih neophodnih gradskih sadržaja.

Moguća opcija kreditnog finansiranja preko svih banaka koje posluju na našem tržištu!

Za detaljnije informacije o cijeni, popustima i  kreditiranju možete nam se obratiti na 035/277-460 ili info@tknekretnine.ba

 

U PONUDI SU STANOVI NA III SPRATU:

 

Stan 3.4 – dvosoban stan površine 41,90 m²

Stan 3.6 – dvoiposoban stan površine 44,84 m²

Stan 3.9 – dvoiposoban stan površine 47,50 m²

 

 

Tehničke informacije o stanovima i poslovnim prostorima:

 

STANDARDI: zidovi, vanjska i unutrašnja stolarija, podne obloge u sobama, kuhinji, kupatilima, hodniku i na lođama, keramika, sanitarije (vrsta), radijatori, vodomjeri, kalorimetar/kaliometar

Predvidjena obrada zidova i plafona je na betonski ili zidani zid od jednog od standardnih materijala dolazi grubo malterisanje, zatim gletanje u dva sloja te višeslojno bojenje u bijelu boju.

Vanjska stolarija je njemački profil 76 mm sa tri dihtunga, prvoklasnim okovom i staklom sa urađenim LOW-E slojem. Boja antracit. Roletne aluminijske sa termoizolacijom.

Unutrašnja stolarija sobna vrata najvećeg svjetskog i austrijskog proizvođača Jeld-wen/Dana. Ulazna sigurnosna vrata za stanove.

Podne obloge u dnevnim boravcima i sobama moderan lamelni pod (parket ili laminat), u svim ostalim prostorijama podna obloga je vrhunska prvoklasna keramika.

Visokokvalitetne sanitarije renomiranih proizvođača. Tuš kabina sa podnim slivnikom i sigurnosnim staklom. Moderna wc šolja i umivaonik sa ormarićem i ogledalom.

Grijanje radijatorsko sa podnim razvodom grijanja i dugoročnom garancijom.

Svaki stan ima poseban vodomjer, kalorimetar i brojilo el. energije sa priključkom snage 6,7 kW ili 4,2 kW,  interfon najnovije generacije.

 

Tehničke informacije o objektu:

 

Broj stanova i poslovnih prostora u objektu:

25 stanova i 2 poslovna prostora.

 

Standardi u stubištima (podne obloge, ograde/rukohvati na stubištima, rasvjeta, liftovi (broj/model, kapacitet osoba, protivpožarni izlazi)

Podna obloga stubišta su kamene ploče ili visokootporne protuklizne keramičke ploče, ograda je metalni inox ili aluminijumski/metalni rukohvat, rasvjeta u zajedničkim prostorijama je led, 1 lift moderno opremljen.

Vanjska fasada objekta (boja, debljina i vrsta vanjske izolacije)

Predviđena je termo fasada sa debljinom stiropora 10 cm, boje prema slikama koje su dostavljene.

Predviđeno je mjesto za klima uređaj sa odvodom kondenzata i izvedenim elektroinstalacijama.

Konstrukcija objekta (korišteni građevinski materijali-siporeks, cigla, blok)

Zgrada će ispunjavati najviše standarde sigurnosti od potresa.

Planirani rok izgradnje objekta (useljenje)

Planirani rok završetka radova/useljenja je 31.8.2026.godine

Grijanje

Centralno gradsko grijanje Tuzla sa kalorimetrima.

Zvučna izolacija

Vanjski zidovi 20 cm sa termofasadom 10 cm, vanjska stolarija sa profilima 76mm i roletnama, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata sa zvučnom izolacijom 28-32 dB.

Termoizolacija

Vanjska stolarija sa profilima 76mm i 3 dihtunga, termoizolacija na međuspratnim pločama, termofasada 10cm, termoizolacija na krovu objekta.