Broj nekretnine: 4/2023-N

NOVOGRADNJA pored Panonskih jezera – SPO “MUSIQUE” – Jednosoban stan površine 30 m², sa terasom

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine”, ovlašteni zastupnik građevinske firme “INPROZ Group”, prodaje kvalitetne i izuzetno praktične stanove u izgradnji. Stambeno-poslovni objekat “MUSIQUE”, pored Panonskih jezera, nove Muzičke škole i strogog centra Tuzle, ubrzo počinje sa gradnjom! Firma “INPROZ Group” se već dokazala na Tuzlanskom tržištu sa izgrađenim stambeno-poslovnim objektima u strogom centru Tuzle, kao što su: SPO “SQUARE” na Trgu Slobode sa velikom fontanom, SO “SLATINSKA” u naselju Slatina, SPO “ATIK MAHALA” pored “Šarene džamije” i PO “KINO MLADOST” zgrada “Virgin Pulse”.

 

U ponudi je jednosoban stan površine 30 m², niže spratnosti (prizemlje), sa terasom.

 

Za detaljnije informacije o cijeni, popustima i  kreditiranju možete nam se obratiti na 035/277-460 ili info@tknekretnine.ba

 

Stambeni objekat je pozicioniran na odličnoj lokaciji u samom srcu Tuzle, sa kompletno razvijenom infrastrukturom (blizina centra grada i pješačke zone, Panonskih jezera, dječijih igrališta, zelenih površina, škola, fakulteta, tržnih centara, Doma zdravlja i sportskih objekata), što omogućava budućim kupcima potpuni komfor i moderan način življenja. Pristup objektu će biti omogućen iz ulice Džindić mahala, sa južne strane objekta, a svi stanovi imaju pogled na južnu stranu (prema Trgu Slobode i centru grada) i na istok (prema Panonskim jezerima). Posebna pažnja pri projektovanju ovog stambenog objekta je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a moderna rješenja, prvoklasni materijali planirani za izgradnju objekta i sama funkcionalnost stanova, samo su neke od glavnih karakteristika ove nekretnine. Bitno je napomenuti da će svaka stambena jedinica imati vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

 

Lokacija:

Stambeno-poslovni objekat SPO “MUSIQUE” se nalazi u naselju Centar, u ulici Džindić mahala, iza nove Muzičke škole, a na samo cca. 100 metara od  Panonskih jezera. U krugu od 700 metara se nalaze: Trg slobode, Soni trg, Dom zdravlja, T.C. “Tuzlanka”, Gradska tržnica, obdaništa, dječija igrališta i zelene površine, većina fakulteta, srednje i osnovne škole, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, supermarketi, banke, apoteke, taxi i autobuska stajališta, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.