Broj nekretnine: 4/2023-N

NOVOGRADNJA pored Panonskih jezera – SPO “MUSIQUE”

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine”, ovlašteni zastupnik građevinske firme “INPROZ Group”, prodaje kvalitetne i izuzetno praktične stanove u izgradnji. Stambeno-poslovni objekat “MUSIQUE”, pored Panonskih jezera, nove Muzičke škole i strogog centra Tuzle, ubrzo počinje sa gradnjom! Firma “INPROZ Group” se već dokazala na Tuzlanskom tržištu sa izgrađenim stambeno-poslovnim objektima u strogom centru Tuzle, kao što su: SPO “SQUARE” na Trgu Slobode sa velikom fontanom, SO “SLATINSKA” u naselju Slatina, SPO “ATIK MAHALA” pored “Šarene džamije” i PO “KINO MLADOST” zgrada “Virgin Pulse”.

Uvažavajući zahtjeve kupaca projektovan je moderan stambeno-poslovni objekat “MUSIQUE” sa 34 stambene jedinice prilagođene potrebama tržišta, 2 velika poslovna prostora, te 37 parking mjesta, od čega je 30 u podzemnoj garaži, a ostalih 7 parking mjesta je smješteno na platou ispred objekta. Objekat takođe posjeduje 7 ostava i spremište za bicikla.

Za detaljnije informacije o cijeni, popustima i  kreditiranju možete nam se obratiti na 035/277-460 ili info@tknekretnine.ba

Planirani rok gradnje SPO “MUSIQUE” je 18 mjeseci.

Stambeni objekat je pozicioniran na odličnoj lokaciji u samom srcu Tuzle, sa kompletno razvijenom infrastrukturom (blizina centra grada i pješačke zone, Panonskih jezera, dječijih igrališta, zelenih površina, škola, fakulteta, tržnih centara, Doma zdravlja i sportskih objekata), što omogućava budućim kupcima potpuni komfor i moderan način življenja. Pristup objektu će biti omogućen iz ulice Džindić mahala, sa južne strane objekta, a svi stanovi imaju pogled na južnu stranu (prema Trgu Slobode i centru grada) i na istok (prema Panonskim jezerima).

 

U PONUDI SU SLEDEĆI STANOVI:

Suteren/Prizemlje

TIP01 – jednoiposoban stan površine 44,22 m² (sa velikom terasom)

TIP03 – dvosoban stan površine 59,80 m² (sa ostavom i velikom terasom)

TIP04 – jednosoban stan površine 30,00 m²

TIP06 – jednosoban stan površine 36,10 m²

TIP07 – jednosoban stan površine 36,42 m²

 

 

II sprat

Stan S21 – jednoiposoban stan površine 36,47 m²

 

 

Objekat će biti spratnosti -1 (podrum) + suteren + prizemlje + 4 etaže. Sve taže su povezane zajedničkim unutrašnjim stepeništem, požarnim stepeništem i liftom.

Etaža -1 ili podrum, je predviđena za 30 unutrašnjih parking mjesta i 5 ostava. U suterenu (koji je sa prednje strane u nivou prizemlja) su smještena 2 poslovna protora i 2 ostave. Stanovi su smješteni na visokom prizemlju i ostala 4 sprata. Posebna pažnja pri projektovanju ovog stambenog objekta je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a moderna rješenja, prvoklasni materijali planirani za izgradnju objekta i sama funkcionalnost stanova, samo su neke od glavnih karakteristika ove nekretnine. Bitno je napomenuti da će svaka stambena jedinica imati vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

 

Lokacija:

Stambeno-poslovni objekat SPO “MUSIQUE” se nalazi u naselju Centar, u ulici Džindić mahala, iza nove Muzičke škole, a na samo cca. 100 metara od  Panonskih jezera. U krugu od 700 metara se nalaze: Trg slobode, Soni trg, Dom zdravlja, T.C. “Tuzlanka”, Gradska tržnica, obdaništa, dječija igrališta i zelene površine, većina fakulteta, srednje i osnovne škole, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, supermarketi, banke, apoteke, taxi i autobuska stajališta, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.