Broj nekretnine: 3/2024-P1

BRČANSKA MALTA – Garaža površine 19 m², u blizini Bingo zgrade – SPO “NOVA PECARA”

Opis nekretnine

Prodaje se garaža uknjižene površine 19,00 m². Nalazi se u nizu garaža u ulici Šabana Zahirovića do broja 6, u naselju Brčanska Malta. Na cca. 50 metara od garaže nalaze se novoizgrađena “Bingo” zgrada – SPO “NOVA PECARA”  i zgrada “Pecara 2”. Prilaz garaži je direktno iz ulice Šabana Zahirovića. Sa prednje strane garaže nalazi se široki manipulativni plato za okretanje vozila. Osvjetljeni zajednički parking prostori, stambene zgrade i privatne kuće okružuju garažni kompleks. Nadstrešnica u dužini 1 metar se nalazi iznad ulaza u garažu kao i sa zadnje strane. Garaža je zidana od siporeksa, a vlasnik je na krovu garaže uradio novu hidroizolaciju i razveo elektro instalacije. Priključci za struju, vodu i kanalizaciju se nalaze pored objekta. Kupovina garaže na ovom lokalitetu predstavlja dobru i pametnu investiciju jer je sve izraženiji problem nedostatka parking prostora i garaža, ne samo na ovoj lokcaiji, nego i u čitavom gradu Tuzli. Izgradnja nove Bingove zgrade SPO “NOVA PECARA”, u neposrednoj blizini, stanarima susjednih zgrada samo će dodatno otežati pronalazak parkinga na ovom lokalitetu.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: U ponudi su dvije identične garaže površine 19,00  m² – garaža br. 4 i br. 5

 

Lokacija:

Garaža je pozicionirana u nizu garaža u ulici Šabana Zahirovića do broja 6, u naselju Brčanska Malta.  U krugu od cca. 500 metara nalaze se: T.C. “Brčanska Malta”, supermarketi “Bingo”, “DM”, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, UKC (bolnica “Gradina”), policijska stanica, banke, apoteke i autobuska/taxi stajališta. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

 

Standard:

Metalna garažna vrata.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.