Broj nekretnine: 2/2023-N

NOVOGRADNJA – Trosoban stan površine 70,50 m² – SPO “Green Estate” – Ulica Armije RBiH

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” kao ovlašteni zastupnik u prodaji novogradnje investitora kompanije “Cestotehnik” d.o.o. Tuzla,  započinje sa prodajom modernih, izuzetno praktičnih stanova, ostava i unutrašnjih i vanjskih parking mjesta.

U ponudi je trosoban stan SI-01, površine 70,50 m², na 1.spratu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, dječije sobe, kuhinje, hodnika, kupatila, ostave i balkona.

Važno je napomenuti da će stan imati vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

Stambeno-poslovni objekat “Green Estate”, se gradi u ulici Armije RBiH, između Brčanske Malte i Novog Naselja, odnosno na lokaciji sa dosta zelenih površina, kvalitetno razvijenom i kompletnom infrastrukturom, koja omogućava budućim kupcima komfor i moderan način življenja. Blizina Univerzitetskog kliničkog centra tzv. “Bolnica Gradina”, Univerzitetskog kampusa, TC “Brčanska Malta” i centra grada, samo su neke od prednosti ove lokacije.

Planirani rok završetka izgradnje je Novembar 2024. godine.

Za detaljne informacije o cijeni i popustima možete nam se obratiti na  035/277-460 ili na e-mail info@tknekretnine.ba  

Svi kupci će biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke pločice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugarčijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.