Broj nekretnine: 35/2023-i1

NOVA CIJENA! Zgrada “Titanik” – Poslovni prostor u centru grada, površine 65 m², pored TC “Mercator”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor ukupne površine cca. 65 m². Nalazi se na veoma prometnoj lokaciji, u prizemlju  tzv. zgrade “Titanik”, pored T.C. “Mercator”, u centru Tuzle. Pozicioniran je između ASA Banka-e i BBI Bank-e, a u istoj zgradi se nalaze još i Raiffeisen Bank, Nova Banka, Wiener osiguranje, ordinacije, kancelarije i izložbeno-prodajni prostori. U krugu od cca. 150 metara se nalaze NLB Banka,  Intesa SanPaolo Bank, MUP TK, Općinski i Kantonalni sud, zgrada Općine Tuzla, Hotel Mellain i Grand Hotel Tuzla. Prostor je okrenut na južnu stranu, prema glavnoj cesti i velikom parkingu, a sastoji se od jedne prostorije u prizemlju i galerije, približno iste površine, sa toaletom.

Zbog svoje lokacije u strogom centru grada, velike frekvencije pješačkog saobraćaja, blizine svih važnih privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za banke, osiguravajuća društva, ordinacije, advokate i kancelarije za firme kojima atraktivna i povoljna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovanju.

Pored klima uređaja i alarma, prostor posjeduje mjerače potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), vode (vodomjer) i struje, što budućem zakupcu omogućava potpunu kontrolu troškova.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na jednoj od najprometnijih lokacija u gradu. U krugu od cca. 500 metara nalaze se notarske kancelarije, Općina Tuzla, Općinski i Kantonalni sud, MUP-a TK,  Panonska jezera, park “Slana Banja”, sportski tereni, škole i fakulteti, T.C. “Avaz-Robot”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, SPC “Mellain”, Hotel  Tuzla, glavna Pošta i veliki broja banaka i osiguravajućih kuća.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vanjska aluminijumska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Podovi keramičke pločice. Telefonski priključak. Klima uređaj. Alarm.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.