Broj nekretnine: 52/2023-P2 i 54/2023-P2

ZGRADA TITANIK ! Luksuzan, ekskluzivan poslovni prostor (trenutno u funkciji zdravstvene poliklinike) sastavljen od dva povezana prostora ukupne površine 135,51 m² na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Prodaje se luksuzan, ekskluzivan, višenamjenski poslovni prostor (sastavljen od dva uknjižena povezana prostora površina 88,08 m²  i  47,43 m²) na prvom spratu stambeno poslovne zgrade, lociran na centralnoj gradskoj lokaciji u zgradi Titanik.  Prostor je vrhunski opremljen i kvalitetno urađen pri čemu su korišteni najbolji materijali i oprema. Prostor je namjenski opremljen po najvišim standardima i trenutno je u funkciji ginekološke poliklinike, ali  se može koristiti i za druge medicinske namjene, kao i za poslovne administrativne namjene tipa advokatskih kancelarija, IT kompanija, sjedišta poslovnih firmi i slično. Većina zidova nisu nosivi , tako da budući kupac prostor može prilagođavati svojim potrebama i željama.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u atraktivnom tuzlanskom naselju Centar. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarket “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna aluminijska vanjska termoizolaciona stolarija najvišeg kvaliteta. Kvalitetna unutrašnja drvena stolarija. Vrhunske podne obloge specijalno projektovane za klinike i ordinacije. Spušteni stropovi sa LED rasvjetom. Vrhunska keramika u toaletima. Klima uređaji. Vodomjer. Ostava. Interfon. Video nadzor.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.