Broj nekretnine: 22/2022-P2

TALIJANUŠA! Kvalitetan stambeni objekat na sprat sa dvije odvojene stambene jedinice, površine cca. 156 m² sa odvojenom garažom i pomoćnim objektom, izgrađen na lijepoj parceli površine 446 m² sa baštom i prelijepim pogledom na grad

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan stambeni objekat sa garažom i pomoćnim objektom, sa dvije fizički odvojene stambene jedinice ukupne stambene površine cca. 156 m², spratnosti Pr+1+potkrovlje. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 446 m². Nekretnina je izgrađena 1982 godine a djelomično adaptirana 2015.godine. Stambeni objekat se odlikuje se lijepom lokacijom sa predivnim pogledom na grad i funkcionalno raspoređenim prostorom.

PRIZEMLJE: Površine cca. 78 m² koje se sastoji  od dnevnog boravka, trpezarije, dvije sobe, kuhinje, kupatila i hodnika.

PRVI SPRAT: Površine cca. 78 m² koje se sastoji  od dnevnog boravka, trpezarije, dvije sobe, kuhinje, kupatila i hodnika i terase.

POTKROVLJE

Vlasnička dokumentacija je uredna (građevinska i upotrebna dozvola, Zk izvadak), a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u mirnom dijelu šire urbane gradske jezgre u naselju Talijanuša odnosno u blizini centralnog gradskog dijela. Od glavne južne gradske magistrale odnosno centralnog dijela grada  je udaljen nekoliko stotina metara, odnosno tri minuta vožnje asfaltiranim putem. Okružen je porodičnim kućama. U blizini se nalaze svi objekti neophodni za kvalitetan život (prodavnice, pijaca, tržni centri, škole, obdaništa)

Standard:

Grijanje centralno iz vlastite kotlovnice na pelet.   Drvena unutrašnja i vanjska stolarija sa time da je u dnevnom boravku i trpezariji ugrađena kvalitetna termoizolaciona PVC stolarija (Deplast). Podne obloge kombinacija lamelni parket i  keramika. Gradska kanalizacija. Garaža. Telefonski priključak. Kablovska TV. Automatski osigurači.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.