Broj nekretnine: 5/2022-I2

STUPINE-NOVOGRADNJA! Luksuzan, ekskluzivan poslovni prostor površine 60,88m² na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Izdaje se luksuzan, ekskluzivan, višenamjenski poslovni prostor površine 60,88 m² u novogradnji, lociran  na najboljoj lokaciji u gradu u naselju Stupine.  Prostor je vrhunski opremljen i kvalitetno urađen pri čemu su korišteni najbolji materijali i oprema. Prostor je namjenski opremljen po najvišim standardima za zubarsku kliniku ili ordinaciju ali se može koristiti i za druge medicinske namjene tipa manjih klinika i ordinacija, kao i za poslovne administrativne namjene tipa advokatskih kancelarija, sjedišta poslovnih firmi i slično.

PROSTOR JE NOV I NEKORIŠTEN!

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u atraktivnom tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život i poslovne djelatnosti zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje sa ugrađenim kalorimetrom. Kvalitetna aluminijska vanjska termoizolaciona stolarija najvišeg kvaliteta. Kvalitetna unutrašnja stolarija. Vrhunske podne obloge specijalno projektovane za zubarske klinike i ordinacije. Spušteni stropovi sa ambijentalnom rasvjetom . Vrhunska keramika u toaletima. Vodomjer. Centralna klima jedinica sa digitalnim termostatom koji automatski reguliše temperaturu prostorija. Ostava. Interfon. Video nadzor.