Broj nekretnine: 5/2019-i1

STUPINE A2 – Namješten trosoban stan za studente, površine 68 m², pored Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten trosoban stan u novogradnji, zgrada Stupine A, ukupne površine 68,00 m². Nalazi se na 6. spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa 2 lifta,  pored Hotela Tuzla. Cijena je 300 KM po osobi. Svi režijski troškovi su uračunati u cijenu najma.  Stan se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, toaleta, kupatila, hodnika i balkona. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

STAN (3 sobe isključivo za studenete) JE SLOBODAN OD OKTOBRA 2024 godine

 

Lokacija:

Stan se nalazi u na 6. spratu novoizgrađenog stambenog objekta Stupine A2, pored Hotela Tuzla. U krugu od 300 metara se nalaze: Hotel „Mellain“, Općina Tuzla, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, fakulteti, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.