Broj nekretnine: 29/2023-i1

Odličan poslovni prostor ukupne površine 205,25 m², pored osnovne škole i gradskog stadiona, zgrada “Stadion”, Gračanica

Opis nekretnine

Iznajmljuje se odličan poslovni prostor uknjižene površine 205,25 m². Nalazi se pored gradskog stadiona i Druge osnovne škole, u prizemlju privredne zgrade “Stadion” (Širbegović), u ulici Patriotske lige, naselje Korića Han, Gračanica. Prostor ima pristup direktno sa ulice, sa prednje strane objekta, a trenutno se koristi kao market. Ispred objekta se nalazi veliki parking, a 4 parking mjesta koristi ovaj poslovni prostor. Poslovni prostor se sastoji iz jedne prostorije i toaleta sa predprostorom u prizemlju, ukupne površine 138,25 m², i jedne prostorije u suterenu ukupne površine 67,00 m². Prizemlje i suteren su povezani teretnim liftom nosivosti 1000 kg, a u suteren je moguće pristupiti i sa vanjske, bočne strane objekta, čime je omogućen i utovar/istovar robe direktno u nivo suterena. Visina stropa u prizemlju iznosi 350 cm, a u suterenu 220 cm. Prostor posjeduje 2 ulaza i velike staklene panele (izloge) preko čitave prednje strane, i vrlo lako ga je preurediti u dva manja poslovna prostora.  S obzirom da je objekat pozicioniran u blizini škole i gradskog stadiona i da ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa ostalim dijelovima grada, ova nekretnina je pogodna za izložbeno-prodajne djelatnosti, markete, pekare, kancelarijske djelatnosti, predstavništva manjih firmi, fitness studio i dr.

Prostor posjeduje kalorimetar/kaliometar za centralno grijanje i vlastiti vodomjer što vlasniku nekretnine omogućava kontrolu režijskih troškova.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  pored gradskog stadiona i Druge osnovne škole, u prizemlju privredne zgrade “Stadion” (Širbegović), u ulici Patriotske lige, naselje Korića Han u Gračanici. Dodatna pogodnost za zakupca ove nekretnine je prostrani parking prostor ispred objekta. Svi gradski sadržaji se nalaze na 5 minuta od objekta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. PVC vanjska stolarija. PVC unutrašnja stolarija. Keramičke pločice u svim prostorijama u prizemlju. Lift. Alarm. Dva klima uređaja. Telefonski priključak. Hidrant.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.