Broj nekretnine: 5/2019-i1

NOVIJAGRADNJA – STUPINE A1 – Namješten trosoban stan za studente, površine 68 m², pored Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten trosoban stan u novogradnji, zgrada Stupine A1, ukupne površine 68,00 m². Nalazi se na 3. spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa 2 lifta,  pored Hotela Tuzla. Slobodne su dvije sobe za muške osobe/studente. Cijena najma iznosi 300 KM po osobi. Svi režijski troškovi su uračunati u cijenu najma. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, toaleta, kupatila, hodnika i balkona. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

 

Lokacija:

Stan se nalazi u na 3. spratu novoizgrađenog stambenog objekta Stupine A1, pored Hotela Tuzla. U krugu od 300 metara se nalaze: Hotel „Mellain“, Općina Tuzla, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, fakulteti, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.