Broj nekretnine: 43/2024-P1

NOVA CIJENA! Komforan, svijetao trosoban stan površine 86 m², Novo Naselje – Solina

Opis nekretnine

Prodaje se komforan, svijetao trosoban stan površine 86,00 m². Nalazi se na 4. spratu stambene zgrade bez lifta (posljednji sprat), u Novom Naselju, Solina. Sastoji se od dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, toaleta, hodnika, degažmana, ostave, balkona i lođe. Glavne karakteristike ove nekretnine su otvoren pogled, svijetle i prozračne prostorije, trostrana orijentacija (jug-zapad-sjever) i odlična pozicija stambene zgrade smještene u stambenom naselju sa obiljem parkova i zelenila, što budućem kupcu garantuje miran porodičan život. Ispred i iza zgrade se nalazi prostran zajednički parking za stanare. Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade bez lifta (posljednji sprat) Ispred stambene zgrade su lijepo uređene zelene površine i igralište za djecu. U neposrednoj blizini zgrade se nalaze veći supermarketi „Bingo“ i „Euromaster“, ambulanta, pošta taxi/autobusko stajalište, a malo dalje i škola, obdanište i zelena pijaca. Dodatna pogodnost za stanare je prostrani parking prostor ispred i iza stambenog objekta. Ovo naselje pored nabrojanih pogodnosti karakteriše i odlična povezanost gradskim saobraćajem sa ostalim djelovima grada. Izuzetno je važno napomenuti da se u blizini ovog naselja uskoro otvara studentski kampus, čime će nekretnine na ovoj lokaciji znatno dobiti na vrijednosti.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Parket u sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u toaletu, kupatilu, balkonu i lođi. Laminat u hodniku i kuhinji. Interfon.  Podrumska prostorija.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.