Broj nekretnine: 45/2024-P1

INVESTICIJA – Zemljište 1418 m² sa Urbanističkom dozvolom i Idejnim projektom za stambeni objekat korisne površine 1800 m², ul. Vukovarska, Ši Selo

Opis nekretnine

Prodaje se  zemljište površine 1418 m² sa važećom Urbanističkom dozvolom i Idejnim projektom za stambeni objekat ukupne korisne površine cca. 1.800 m², a što se odnosi na 13 stambenih jedinica različite kvadrature, 14 garažnih mjesta, ostave i zajedničke prostorije. Parcela se nalazi u Vukovarskoj ulici, cca. 500 metara od “Prinčeve džamije” i Poliklinike “Alabajči”, cca. 300 metara od Policijske stanice i cca. 100 metara od firme “Deplast”, u naselju Ši Selo. Pristup parceli je direktno iz Vukovarske ulice, a okružena je porodičnim kućama. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina centra grada, dobra saobraćajna komunikacija i blizina većine gradskih sadržaja. Idejnim projektom planiran je stambeni objekat sa 2 povezane lamele spratnosti -1+Sut+Pr+Pot za prvu (istočnu) lamelu, i spratnosti -1+Sut+Pr+2+Pot za drugu (zapadnu) lamelu. Obje lamele su povezane u etažama -1 (garažni prostor) i u suterenu (pješački ulaz), i sadrže jedan ulaz međusobno povezan.

 

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE MOŽETE NAS KONTAKTIRATI NA 062-332-393 ili nihad@tknekretnine.ba

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Zemljište se nalazi u Vukovarskoj ulici, cca. 500 metara od “Prinčeve džamije” i Poliklinike “Alabajči”, cca. 300 metara od Policijske stanice i cca. 100 metara od firme “Deplast”, u naselju Ši Selo. U krugu od cca. 800 metara nalaze se market “Bingo”, “Hametova pijaca”, razne ordinacije, apoteka, ugostiteljski objekti, frizerski saloni, autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji. Zbog svoje lokacije i dosta zelenila koje je okružuje veoma je pogodna za ugodan porodični život.