Broj nekretnine: 12/2023-P2

Djelomično adaptiran trosoban stan površine 61 m² , Rudarska ulica

Opis nekretnine

Prodaje se djelomično adaptiran, manji trosoban stan uknjižene površine 61,00 m² dok je stvarna površina stana cca. 64 m². Stan se nalazi na visokom prizemlju manje stambene zgrade u ulici Rudarska, u neposrednoj blizini naselja Slatina. Vlasnik je prilikom djelomične adaptacije stana 2010.godine ugradio vanjsku temoizolacionu PVC stolariju, stavio kvalitetan laminat u sobama, dnevnom boravku i hodniku,  te postavio novu keramiku u kuhinji i kupatilu. Stan je preuređen iz dvosobnog u manji trosoban stan. Odličan raspored prostorija, mali režijski troškovi i dvostrana orijentacija samo su neke od osobina ove nekretnine.

Potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENE:  Stan je posebno atraktivan za potencijalne kupce pošto se u sklopu zgrade nalazi i podrum koji je pretvoren poslovni prostor (auto praonica) koja je u posjedu vlasnika što pruža mogućnosti za bavljenje privatnim biznisom i druge opcije.

Pošto su u neposrednoj blizini stana fakulteti i srednje škole stan je pogodan za izdavanje studentima i srednjoškolcim

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na visokom prizemlju manje stambene zgrade u ulici Rudarska u neposrednoj blizini naselja Slatina. Ovo je  kvalitetna lokacija za život zbog svoje dobre pozicije i dostupnosti svih gradskih sadržaja. Okružena je novoizgrađenim stambenim objektima, osvijetljenim ulicama i poslovnim objektima. U neposrednoj blizini nalaze se visokoškolske i srednjoškolske ustanove, osnovne škole, obdaništa, TC. “Omega”, gradski stadion  i “Bingo”, Dom zdravlja,  stadion Tušanj, autobusna/taxi stajališta i ostali gradski sadržaji.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u dnevnom boravku, sobama i hodniku lamelni parket. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Kablovska TV. Internet. Telefonski priključak. Garaža.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.