Broj nekretnine: 5/2024-i1

Centar – “Korzo” – Kancelarijski prostor površine 21,63 m², Turalibegova ulica

Opis nekretnine

Iznajmljuje se kancelarijski prostor površine 21,63 m². Nalazi se na prvom spratu poslovne zgrade u strogom centru Tuzle, na popularnom tuzlanskom šetalištu “Korzo”. U neposrednoj blizini se nalaze Gradski park, Narodno pozorište i Panonska jezera. Sastoji se od jedne prostorije, a  zajednički muški i ženski toalet se nalaze na početku hodnika koji povezuje više kancelarija na 1. spratu. Prostor je okrenut na južnu stranu, odnosno unutrašnju stranu zgrade i zaklonjen je od buke. Zbog svoje lokacije u strogom centru grada, velike frekvencije pješaka i automobilskog saobraćaja, blizine svih važnih privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za kancelarijske djelatnosti, advokatske urede, oridinacije, agencije ili obrazovne institucije kojima lokacija igra primarnu ulogu u poslovanju. U neposrednoj blizini se nalazi gradski parking sa naplatom.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu poslovne zgrade u strogom centru Tuzle, na popularnom tuzlanskom šetalištu “Korzo”, u Turalibegovoj ulici.  Ovo je najprometnija lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobraćaja tokom cijelog dana. U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti, banke, zelena pijaca, BIT poslovni inkubator, turistički kompleks Panonskih slanih jezera, šetalište Slana banja i tenis tereni, sportsko igralište Telex, Katolički školski centar, Konzulat Republike Hrvatske, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Klima uređaj. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.