Broj nekretnine: 47/2023-P1

NOVA CIJENA! BULEVAR – Adaptirana garaža površine 16 m²

Opis nekretnine

Prodaje se garaža uknjižene površine 16,00 m². Nalazi se u nizu garaža u ulici Maršala Tita, na cca. 100 metara od Pivare Tuzla, aščinice i slastičarne “Sarajka” i cca. 50 metara od autobuskog stajališta. Prilaz garaži je direktno iz ulice Maršala Tita. Sa obje strane garaže se nalaze veliki, osvjetljeni zajednički parking prostori i stambene zgrade. Vlasnik je 2023. godine na krovu garaže uradio novu hidroizolaciju, unutrašnje zidove krečio, pod garaže je obojio. Garaža posjeduje otvor za ventilaciju. Kupovina garaže na ovom lokalitetu predstavlja dobru i pametnu investiciju jer je sve izraženiji problem nedostatka parking prostora i garaža, ne samo na ovoj lokcaiji, nego i u čitavom gradu Tuzli.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Garaža je pozicionirana u nizu garaža u ulici Maršala Tita, na cca. 100 metara od Pivare Tuzla, aščinice i slastičarne “Sarajka” i cca. 50 metara od autobuskog stajališta. U krugu od cca. 300 metara se nalaze supermarketi “Bingo Plus” i “Piemonte”, zgrada glavne pošte, osnovna škola, obdaništa, Mikrostanica Doma zdravlja, Općina Tuzla, Hotel Mellain, UKC, dječija igrališta ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi stajališta. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

 

Standard:

Metalna garažna vrata.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.