Broj nekretnine: 9/2024-i1

BRČANSKA MALTA – Odličan poslovni prostor površine 205 m², između BBI Banke i UniCredit Banke

Opis nekretnine

Iznajmljuje se odličan, potpuno i kvalitetno adaptiran poslovni prostor uknjižene površine 204,45 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade “Pecara 1”, u ulici Armije RBiH, u veoma atraktivnom i traženom naselju Brčanska Malta. Od glavne raskrsnice na Brčanskoj Malti udaljen je cca. 50 metara. Prostor je pozicioniran na veoma prometnoj lokaciji, između poslovnica “Bosna Bank International” (BBI Banka) i UniCredit Bank. Ima pristup direktno sa trotoara i ulice. U neposrednoj blizini se nalaze Tržni centar “Brčanska Malta”, SPO “Nova Pecara”, OŠ i obdanište “Brčanska Malta”, Mala pijaca, razne banke, i različiti ugostiteljsko-trgovački objekti i marketi. Prostor je spratnosti suteren + prizemlje, a unutrašnje stepenište povezuje obje etaže. U prizemlju se nalazi jedna velika, glavna prostorija sa velikim prozorskim portalima, čajna kuhinja, 2 toaleta sa predprostorom i hodnik. U suterenu se nalaze 3 kancelarije, ostava i hodnik. Idealna namjena prostora bi bila za kancelarijske djelatnosti (banke, osiguravajuće kuće, softverske firme, call centre i dr.), izložbeno-trgovačke djelatnosti ili ordinacije. Prostor posjeduje upotrebnu dozvolu, ventialciju, 2 klima uređaja, instalaciju za alarm, video nadzor i internet. Bitno je napomenuti da prostor takođe posjeduje mjerače potrošnje grijanja (kalorimetar/kaliometar), vode (vodomjer) i struje, što budućem zakupcu omogućava potpunu kontrolu režijskih troškova. Zajednički parking se nalazi ispred i pored zgrade.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade “Pecara 1”, u ulici Armije RBiH, u veoma atraktivnom i traženom naselju Brčanska Malta. Od glavne raskrsnice na Brčanskoj Malti udaljen je cca. 50 metara. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada, velikih zelenih površina i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, dječija igrališta i sportski tereni, UKC, supermarketi “Bingo” i “DM”, T.C. “Brčanska Malta”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Općinski sud, stambeno-poslovni centar “Mellain”, Pivara Tuzla, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Alu vanjska i unutrašnja stolarija. Keramičke pločice na podovima. Dva klima uređaja. Telefonski priključak. Vodomjer.