Broj nekretnine: 66/2023-P2

ATRAKTIVNO! Odličan trosoban stan novije gradnje, niže spratnosti, površine 76,30 m², lociran na centralnoj gradskoj lokaciji pored Gradskog parka i Panonskih jezera

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan i kvalitetan trosoban  stan uknjižene površine 76,30 m². Stan se nalazi na 1. spratu zgrade novije gradnje, bez lifta, u strogom centru Tuzle. Zgrada se nalazi na vrhunskoj lokaciji, u ulici Đorđa Mihajlovića, pored Centralnog gradskog parka, šetališta “Korzo” i Panonskih jezera. U neposrednoj blizini nalaze se kipovi “Meša i Ismet”, Narodno pozorište, Trg Slobode sa velikom fontanom, Soni trg, Gradska pijaca, spomenik “Kapija”, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, a glavni ulaz u kompleks Panonskih jezera i veliki gradski parking su udaljeni cca. 150 metara od zgrade.  Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kuhinje,  kupatila, toaleta, ostave, hodnika i lođe. Glavne karakteristike ove nekretnine su odlična, centralna gradska lokacija sa svim neophodnim sadržajima u neposrednoj blizini, novija gradnja, niža spratnost, dobar raspored prostorija, dvostrana orijentacija (istok-zapad) i svijetle i prozračne prostorije.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Stan se nalazi  na 1. spratu  zgrade novije gradnje, u ulici Đorđa Mihajlovića, pored Centralnog gradskog parka, šetališta “Korzo” i Panonskih jezera. Ova lokacija pruža najbolje: dinamiku urbanog okruženja, većinu gradskih znamenitosti u neposrednoj blizini i najveće zelene površine u centru grada. U blizini objekta nalaze se brojne trgovine i ugostiteljski objekti,  zelena pijaca, turistički kompleks slanih jezera, šetalište Slana banja i tenis tereni, sportsko igralište Telex, Katolički školski centar, Konzulat Republike Hrvatske, kao i brojne znamenite zgrade i institucije kao što su Narodna i univerzitetska biblioteka, Narodno pozorište, Turalibegova džamija, Saborna crkva, i dr.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vlastiti vodomjer. PVC vanjska  stolarija sa roletnama. Parket u dnevnom boravku sa trpezarijom, spavaćim sobama i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, ostavi i lođi. Klima uređaj.  Interfon.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine