Broj nekretnine: 41/2024-P1

Adaptiran dvosoban stan površine 58 m², sa 2 balkona, ul. Bosne Srebrene

Opis nekretnine

Prodaje se potpuno adaptiran, funkcionalan i svijetao dvosoban stan uknjižene površine 58,00 m², dok je stvarna površina cca. 63,00 m² jer dvije lođe nisa računate u površinu stana. Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade bez lifta, u blizini TC “Tuzlanka” i glavne autobuske stanice, ulica Bosne Sreberene u Tuzli. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ostave i dvije velike lođe. 2024. godine vlasnik je  potpuno adaptirao stan. Tom prilikom je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novu vanjsku PVC stolariju sa aluminijumskim roletnama, novu unutrašnju drvenu stolariju, nova ulazna vrata i potpuno adaptirao kupatilo i kuhinju. Podove u kuhinji, ostavi i dijelu hodnika je obložio keramičkim pločicama, a u sobama i trpezariji brusio i lakirao parket. Glavne karakteristike ove nekretnine su dobra spratnost, odlična dispozcija prostora, tražena lokacija, dvostrana orijentacija (istok-zapad) i prozračne i svijetle prostorije. Svi gradski sadržaji su u neposrednoj blizini. Parking se nalazi iza i ispred zgrade. Stan posjeduje podrumsku prostoriju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade bez lifta, u blizini TC “Tuzlanka” i glavne autobuske stanice, u ulici Bosne Sreberene u Tuzli.  U krugu od 500 metara se nalaze Bingo City Centar, tržni centar „Tuzlanka“, supermarketi „Bingo“, “DM” i “Mercator”, sportsko kulturni centar “Mejdan”,  obdaništa, većina viskokoškolskih ustanova, osnovne i srednje škole, banke, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija PVC sa roletnama. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, hodniku i ostavi. Podrumska prostorija.

 

 

NAPOMENA:
Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.