Broj nekretnine: 10/2022-i2

ŽIVINICE-NOVOGRADNJA! Atraktivna višenamjenska poslovna zgrada površine 329,19 m² u prizemlju zgrade i 440,09 m² na prvom spratu zgrade, sa vanjskim parkingom, locirana na najfrekventnijoj poslovnoj lokaciji u centru Živinica

Opis nekretnine

Izdaje se dio novoizgrađene višenamjenske poslovne zgrade modernog dizajna sa vanjskim parkingom, izgrađene po najsavremenijim evropskim normama i zahtjevima moderne izgradnje. Dio objekta koji je predmet izdavanja je korisne površine 329.19 m² u prizemlju i 44o,09 m² na prvom spratu zgrade. U prizemnom djelu se nalazi višenamjenski prostor otvorenog koncepta koje je moguće jednostavno podijeliti u dva odvojena poslovna prostora, sa dva mokra čvora za posjetioce i mokrim čvorom za osoblje, te ostavom i stepeništem za prvi sprat. Na prvom ispratu se nalazi poslovni prostor otvorenog koncepta sa dva mokra čvora i ostavom. Objekat zadovoljava najviše standarde poslovanja. Poslovna zgrada je višenamjenskog karaktera i pogodna je za sjedišta ili predstavništva poduzeća, banke, IT kompanije, izložbeno prodajne salone, privatne klinke,  odnosno pruža neograničen spektar mogućih poslovnih aktivnosti potencijalnim zakupcima/investitorima. Atraktivna prometna poslovna lokacija sa velikom frekvencijom saobračaja doprinosi atraktivnosti ove vrijedne nekretnine. Ispred objekta se nalazi privatni parking.

 

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:
Poslovni objekat se nalazi na centralnoj gradskoj lokaciji u Živinicama sa najvećom frekvencijom saobračaja (kolskog i pješačkog). U neposrednoj blizini se nalazi Tržni centar “Aden”, gradska autobuska stanica, gradska pijaca, osnovna škola, administrativne ustanove te veliki broj poslovnih objekata različitih namjena.

Standard:
Centralno grijanje iz sopstvene kotlovnice na čvrsta goriva (alternativna opcija grijanje na pelet). Podno grijanje. Vrhunska aluminijska vanjska stolarija. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Podovi od kvalitetne keramike. LED rasvjeta. Keramičke pločice u sanitarnim čvorovima i ostavama. Provedene instalacije za klimu. Privatni parking.