Broj nekretnine: 17/2023-i1

Skladišna hala površine 728 m², sa cca. 200 m² kancelarijskog prostora, magacinskim prostorom i velikom garažom, Brčanska Malta, Tuzla

Opis nekretnine

Iznajmljuje se skladišna hala površine 728 m², sa cca. 200 m² kancelarijskog prostora, magacinskim prostorom i velikom garažom. Nalazi se u ulici Bajrama Malkočevića, u naselju Brčanska Malta u Tuzli. Kamionima i dostavnim vozilima pristup hali je omogućen direktno sa sjeverne magistralne ceste M4, odnosno iz ulice 1. Tuzlanske brigade, koja preko ulice Šabana Zahirovića vodi do hale.  Korištena je i opremljena za skladištenje lijekova i medicinske opreme, a može se koristiti i u druge skaldišno-proizvodne svrhe. Ispred hale se nalazi asfaltirani manipulativni plato za istovar/utovar robe i dvoja vrata za prijem robe. Sa zadnje strane objekta je ulaz za osoblje i kancelarije. Hala se sastoji od dvije međusobno povezane hale površine 471 m² i 257 m². U sklopu hale se nalaze i prostorija za skladištare i magacinska prostorija za lijekove, a povezana je hodnikom sa ostalim dijelovima objekta i kancelarijama. Klima uređaji kao i kaloriferi za grijanje su instalirani u hali. Ovo je veoma atraktivna lokacija sa izuzetnom saobraćajnom povezanošću, a svi gradski sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini.

 

Lokacija:

Hala se nalazi u naselju Brčanska Malta. U krugu od cca. 700 metara nalaze se: T.C. “Brčanska Malta”, supermarketi “Bingo”, “DM”, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, UKC (bolnica “Gradina”), policijska stanica, banke, apoteke i autobuska/taxi stajališta. Ovu lokaciju karakteriše izuzetna saobraćajna povezanost, jednostavan pristup i pozicija sa brzim ulazom/izlazom iz grada.

 

Sadržaj:

 

Suteren

– Garaža

– Laboratorija

– 4 magacinske prostorije

– 2 toaleta

– Hol

 

Prizemlje:

– Portirnica

– 4 kancelarije

– 2 toaleta sa predprostorom

– Hodnik

– Podstanica za centralno grijanje

 

Sprat 1:

– Hala 1

– Hala 2

– 4 kancelarije

– Čajna kuhinja

– 2 toaleta

– Magacinska prostorija

– Ostava

– Hodnik

– Hol

– Prostor za lift

 

Sprat 2:

– Konferencijska sala

– 2 kancelarije

– Hodnik