Broj nekretnine: 08/2024-P2

PRILIKA-TC PASAŽ! Atraktivan poslovni prostor u funkciji caffe bara površine 24,48 m² lociran u samom centru grada

Opis nekretnine

Prodaje se razrađen višenamjenski poslovni prostor površine 24,48 m² u prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“ . Poslovni prostor se nalazi na najfrekventnijem dijelu tržnog centra i u dugogodišnjoj je funkciji kao caffe bar. Pristup/ulaz u T.C. “Pasaž” je moguć sa južne strane, iz pravca Pozorišta i sa zapadne strane, iz bivše “Bankerove” ulice. Objekat je okružen ugostiteljsko-trgovačkim objektima, agencijama kao i različitim objektima tipa frizerski salona, ordinacija i slično. Veliki stakleni portali čine ovaj prostor prozračnim i svijetlim. Poslovni prostor se može koristiti za poslovnice bilo koje vrste, sjedište manjih firmi, kozmetičko frizerske salone, agencije i slično.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prizemlju Tržno-zanatskog centra „Pasaž“  i smješten je u centralnom dijelu grada sa velikom frekvencijom pješačkog saobračaja. U neposrednoj blizini su smještene više banka (Raiffeisen Bank, ProCredit Bank, UniCredit Bank, Sberbank), pošta, razne agencije i ugostiteljsko-trgovački objekti, što doprinosi velikom broju posjetilaca i kupaca.

Sadržaj:

Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije, ostave i toaleta sa predprostorom.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa termo izolacionim staklima. Drvena unutrašnja stolarija. Spušteni strop.Klima. Mermerne pločice u glavnoj prostoriji. Keramičke pločice glavnoj prostoriji i  toaletu sa predprostorom. Automatski osigurači. Klima uređaj.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.