Broj nekretnine: 1/2023-NP

Namješten trosoban stan za studente, pored S.C. “Mejdan” i T.C. “Tuzlanka”

Opis nekretnine

Izdaje se namješten trosoban stan površine 80,00 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade, 50 metara iza S.C. “Mejdan”, u ulici Mustafe Hukića. Ovo je veoma mirna lokacija bez gradske buke iako se nalazi na samo 5 minuta od centra grada i većine visokoškolskih ustanova.  Slobodna je samo soba #3, isključivo za žensku osobu/studenta. Cijena iznajmljivanja po osobi je 230 KM sa svim plaćenim režijama (struja, voda, centralno grijanje, smeće, održavanje zgrade i kablovska TV). Stan se sastoji od dnevnog boravka, 3 spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja i balkona. Posjeduje centralno grijanje, odličnu toplotnu izolaciju i veoma je topao u zimskim danima. Zbog četvorostrane orijentacije i velikih prozorskih otvora sve prostorije dobijaju dosta svijetlosti tokom cijelog dana. Nekretnina ima idealan raspored jer se iz predsoblja pristupa svim prostorijama.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2. spratu stambene zgrade, 50 metara iza S.C. “Mejdan”, u ulici Mustafe Hukića. Ovo je veoma mirna lokacija bez gradske buke i ako se nalazi samo 5 minuta od centra grada. U krugu od 200 m se nalaze: S.C. “Mejdan”, T.C. “Tuzlanka”, “Bingo”, Medicinski, Tehnološki, Ekonomski, Pravni fakultet i druge visokoškolske i srednjoškolske ustanove.

 

Standard:

Centralno grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Podovi keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu sa predprostorom. Parket u ostalim prostorijama. Automatski osigurači. Kablovska TV.