Broj nekretnine: 4/2023-P2

Kvalitetan djelomično adaptiran stambeni objekat stambene površine cca. 150 m², sa garažom i lijepim dvorištem, izgrađen na ravnoj, lijepoj zemljišnoj parceli površine 799 m² na mirnoj lokaciji u Lukavcu, u blizini centra grada

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan djelomično adaptiran stambeni objekat sa lijepim dvorištem i baštom ukupne stambene površine cca. 150 m², spratnosti Pr+1 sa garažom i pomoćnim objektima. Stambeni objekat je izgrađen na ravnoj zemljišnoj parceli ukupne površine 799 m². Nekretnina se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji, okružena individualnim stambenim objektima, u blizini centra grada. Nekretnina je djelomično adaptirana 2013.godine. Stambeni objekat se odlikuje funkcionalno raspoređenim prostorom i kvalitetnom mirnom lokacijom sa odličnom komunikacionom infrastrukturom. Pristup stambenom objektu je direktno sa asfaltnog puta.

SADRŽAJ:

Prizemlje: Dvije spavaće sobe, kuhinja i trpezarija, kupatilo, toalet hodnik, ostava i garaža.

Prvi sprat: Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i hodnik.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi na prelijepoj mirnoj lokaciji, udaljen par stotina metara od centra Lukavca.. Iako smješten na mirnoj lokaciji, u blizini se nalaze svi objekti neophodni za moderan način života kao što su trgovine,škole, pekara, apoteke i slično.

Standard:

Grijanje na struju/kruta goriva. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Podovi kombinacija laminat/keramika.  Gradska kanalizacija. Privatni parking.Garaža.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.