Broj nekretnine: 29/2024-P1

NOVA CIJENA! Adaptiran dvosoban stan površine 64 m², sa mogućnošću preuređenja u dvoiposoban stan, Irac

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 64,00 m². Nalazi se na 15. spratu stambene zgrade sa dva lifta, u Krečanskoj ulici, naselje Irac. Ovo je veoma tražena lokacija zbog blizine centra grada, svih gradskih sadržaja, i blizine Bingo City Centra i T.C. “Tuzlanka”. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, velike trpezarije (koja se može preurediti u spavaću sobu), kupatila, hodnika i zatvorene lođe. Stan je adapiran u dva navrata. 2016. godine potpuno je adaptirano kupatilo, a 2021. godine zamjenjene su elektro instalacije, postavljena nova vanjska PVC stolarija, nova protuprovalna ulazna vrata, novi radijatori, potpuno adaptirana kuhinja, brušen i lakiran parket u sobama, a u trpezariji i hodniku pod je obložen keramičkim pločicama i zatvorena je lođa PVC stolarijom. Stan posjeduje i podrumsku prostoriju. Blizina centra grada, srednjih škola i fakulteta, dvostrana orijentacija (jug-istok) i prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine.  Iza i ispred zgrade se nalazi prostran parking za stanare. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (ravna ploča, napa, pećnica, mašina za suđe i frižider sa zamrzivačem) i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS. Ostali namještaj u stanu se može kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 15. spratu stambene zgrade u Krečanskoj ulici. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, osnovna škola, obdanište, Medresa, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Tuzlanka”, “Bingo City Centar”, market “Crvena Jabuka”, saloni namještaja “YJISK” i “Babilon”, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke, banke i taxi/autobuska stajališta

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja  stolarija drvo. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, trpezariji i hodniku. Interfon. Dva lifta. Klima uređaj. Video nadzor.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.