Broj nekretnine: 18/2023-P2

ZA INVESTITORE-PRILIKA! Atraktivna zemljišna parcela površine 7889 m² pogodna za izgradnju stambenih, komercijalnih objekata, skladišnih ili industrijskih hala locirana na prometnoj, komercijalnoj lokaciji u blizini šireg centra Živnica, naselje Lug

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivna zemljišna parcela površine 7889 m² pogodna za izgradnju stambenih ili komercijalnih objekata, skladišnih ili industrijskih hala locirana na frekventnoj i prometnoj lokaciji u blizini industrijske zone grada Živnica, naselje Lug.  Prilaz zemljištu je direktno sa lokalnog asfaltnog puta. U blizini zemljišta nalaze se individualni stambeni i industrijsko-proizvodni objekti i hale.Zbog svoje konfiguracije i postojeće infrastrukture zemljišna parcela je posebno atraktivna za potencijalne investitore za izgradnju industrijskih ili skladišnih objekta različitih namjena kao i izgadnju individualnih stambenih objekata.

Zemljište je ravne konfiguracije sa prilaznim putem.

Zemljište se primarno može koristiti za komercijalne namjene ( poslovnih i stambeno poslovnih objekta i hala). Zbog dobre saobračajne komunikacije (pristup zemljištu sa lokalnog asfaltnog puta razvijene okolne  infrastrukture ) zemljište posjeduje izuzetan komercijalni potencijal pošto je u industrijskoj zoni visokog razvojnog potencijala.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Zemljište se nalazi na lokaciji Lug, općina Živnice u u blizini industrijske zone grada Živinica. U blizini zemljišta nalazi se individualni stambeni, komercijalni objekti, industrijski -proizvodni objekti i hale.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.