Broj nekretnine: 22/2023-P2

SJENJAK-NOVIJA GRADNJA! Luksuzan, vrhunski namješten četverosoban stan, površine 123,91 m² sa dva kupatila, balkonom i lođom!

Opis nekretnine

Prodaje se luksuzan, moderno namješten četverosoban stan, uknjižene površine 123,91 m², lociran u novijoj stambenoj zgradi u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Moderan enterijer predivno ukomponovan u stambeni prostor, funkcionalan raspored prostorija kao i detaljno i brižno birani komadi kvalitetnog namještaja i kvalitetna kuhinja daju ovoj nekretnini dodatni kvalitet i izdvajaju je u našoj ponudi nekretnina.  Pošto je stan prvobitno izgrađen u visokoj roh bau verziji svi ugradbeni  materijali i elementi koji je pažljivo birao vlasnik počevši od kvalitetne vanjske stolarije do prvoklasnog  parketa od punog trešnjinog drveta (merbau), unutrašnje stolarije tipa Jelovica i sanitarnih uređaja su garancija budućem kupcu da će živjeti u kvalitetnom stanu sa svim neophodnim sadržajima na dohvat ruke. Sve pozicije vanjske stolarije su od petokomornih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Unutrašnja stolarija je drvena tipa Jelovica, a ulazna vrata su protuprovalna i protivpožarna izuzetne kvalitete (Jelovica). Podne obloge u kupatilu i na balkonu su prekrivene visokokvaltetnim keramičkim podnim pločicama. Pod dnevnog boravaka, spavaćih soba, gardarobera, hodnika i predsoblja je visokokvalitetni puni parket od trešnjinog drveta. Kupatila su opremljena kvalitetnom sanitarnom opremom, ugradbenim ormaričima,kadom sa masažerom i tuš kabinom u drugom kupatilu.

Važno je napomenuti stambena jedinica ima opciju ugradnje vlastitog kaliometra (mjerilo za potrošnju toplotne energije), vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Stan se prodaje sa ugradbenom kuhinjom ali postoji opcija prodaje stana sa kompletnim namještajem i kuhinjom.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambeno-poslovnom objektu novije gradnje, tzv. “Bingo” zgrada na Sjenjaku. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM” i T.C. “Dramar”, Medicinski institute “Bayer”, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija od petokomornih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Unutrašnja drvena stolarija. Pod dnevnog boravaka, spavaćih soba, kuhinja , predsoblja i hodnika je visokokvalitetni parket od trešnjinog drveta. Podne obloge u kupatilma i balkonu i lođi su prekriveni visokokvaltetnim keramičkim pločicama. Klima uređaj.Protivprovalna vrata. Kablovska TV. Internet. Interfon. Vlastiti vodomjer.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.