Broj nekretnine: 3/2024-N

NOVOGRADNJA pored mosta “Kipovi” i Velike pijace – SPO “SPAZZA CAMINO” – Stanovi od 21 m² do 50 m²

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” prodaje kvalitetne i izuzetno praktične stanove u izgradnji. Stambeno-poslovni objekat “SPAZZA CAMINO”, pored mosta “Kipovi”, Velike pijace i strogog centra Tuzle, ubrzo počinje sa gradnjom!

Projektovan je manji, moderan stambeno-poslovni objekat “SPAZZA CAMINO” sa 6 apartmana u prizemlju, 3 stana na 1. spratu i 3 stana  u potkrovlju objekta.

ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE OMOGUĆEN JE  POPUST!!! MOGUĆNOST KREDITIRANJA.

Za detaljnije informacije o cijeni, popustima i  kreditiranju možete nam se obratiti na 035/277-460 ili info@tknekretnine.ba

Planirani rok gradnje SPO “SPAZZA CAMINO” je 12 mjeseci.

Stambeni objekat je pozicioniran na odličnoj lokaciji u samom srcu Tuzle, sa kompletno razvijenom infrastrukturom (blizina centra grada i pješačke zone, Panonskih jezera, dječijih igrališta, zelenih površina, škola, fakulteta, tržnih centara, Doma zdravlja i sportskih objekata), što omogućava budućim kupcima potpuni komfor i moderan način življenja. Pristup objektu je omogućen iz Franjevačke ulice, sa prednje (južne) strane objekta. Bitno je napomenuti da će svaka stambena jedinica imati vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

Objekat je spratnosti prizemlje + sprat + potkrovlje. Sve etaže su povezane zajedničkim unutrašnjim stepeništem.

 

U ponudi su manji apartmani, dvosobni i manji trosobni stanovi.

 

Prizemlje:

Apartmani  A3 i A4 – površine 21,24 m²

 

Sprat:

Stan S1 i S2 površine 43,07 m²

 

Potkrovlje:

Stan S4 i S5 – površine 42,47 m²

 

 

Lokacija:

Stambeno-poslovni objekat SPO “SPAZZA CAMINO” se nalazi u naselju Centar, u Franjevačkoj ulici, pored mosta “Kipovi” i Velike pijace, a na samo cca. 400 metara od  Panonskih jezera. U krugu od 600 metara se nalaze: Trg slobode, Soni trg, Dom zdravlja, T.C. “Tuzlanka”, Gradska tržnica, obdaništa, dječija igrališta i zelene površine, većina fakulteta, srednje i osnovne škole, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, supermarketi, banke, apoteke, taxi i autobuska stajališta, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.