Broj nekretnine: 18/2024-P2

NOVA CIJENA – CENTAR! Funkcionalan dvoiposoban stan niže spratnosti površine 86 m² lociran u užem centru grada

Opis nekretnine

Prodaje se komforan funkcionalan dvoiposoban stan niže spratnosti uknjižene površine 86,00 m² sa balkonom i ostavom. Nekretnina se nalazi na 1. spratu manje stambene zgrade u užem centralnom gradskom dijelu. Nekretninu karakterišu svijetle i prozračne prostorije, trostrana orijentacija stana, niska spratnost i atraktivna lokacija. Ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare. Stan posjeduje i vanjsku ostavu/garažu  koja nije uknjižena u ZK izvadak.

NAPOMENA: Stan ima potencijal za pretvaranje u poslovni prostor/kancelarije pošto se nalazi u samoj gradskoj jezgri i ima direktan pristup sjevernoj magistrali.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 1. spratu manje stambene zgrade u naselju Centar.U krugu od 500 metara nalaze se: stambeno hotelski objekat „Mellain“, stambeno poslovni kompleks “Avaz-Robot”, MUP-a TK, T.C ”Merkator”, Općinski i Kantonalni sud, Panonska jezera, Gradski park, park  “Slana Banja”, pješačka zona “Korzo”, stambeno sportski tereni, osnovne i srednje škole, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama, trpezariji, hodniku i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu , toaletu i kuhinji. Kablovska TV i internet. Zajedničko vanjsko parking mjesto i vanjska ostava (ima potencijal za pretvaranje u garažu)

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.