Broj nekretnine: 53/2020-P1

Vrhunska poslovna zgrada na 4 etaže, sa Penthouse apartmanom u potkrovlju i privatnim parkingom za 8 vozila, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se vrhunska, moderna i kvalitetna poslovna zgrada na 4 etaže, ukupne površine cca. 526,51 m² i spratnosti Sut+Pr+1+Pot.  Nalazi se uz glavnu cestu, u naselju Brčanska Malta, na parceli površine 400 m². Objekat je pozicioniran tako da mu se može pristupiti iz ulice 1. Tuzlanske brigade (sjeverna magistrala), i iz ulice Bećarevac. U suterenu objekta nalazi se izložbeno-prodajni prostor kojem se pristupa sa glavne ulice (sjeverna magistrala) i preko unutrašnjih stepenica, a glavni ulaz u  prizemlje, 1. sprat  i potkrovlje je sa zadnje strane objekta, odnosno iz ulice Bećarevac. Prizemlje i sprat su uređeni za kancelarijske djelatnosti, dok je u potkrovlju smješten prostrani Penthouse apartman sa  klimatiziranom (zasebno grijanje i hlađenje) velikom zatvorenom  terasom. Sve etaže su povezane zajedničkim unutrašnjim stepeništem. Uz objekat je pozicioniran ograđeni privatni parking za 8 vozila, a preko vanjskih stepenica, sa dvije strane objekta, omogućen je pristup suterenu i na obje saobraćajnice. Kompletan objekat je rađen po posljednjim Evropskim standardima, a korišteni materijali i završna obrada su vrhunskog kvaliteta. Sve prostorije su svijetle i prozračne, a velike prozorske površine su rađene od toniranog stakla sa termoizolacionim svojstvima.

Objekat ima neovisan, moderni centralni sistem hlađenja i grijanja (“YORK” fan-coil system), a takođe je spojen i na gradsko centralno grijanje (kalorimetar/kaliometar). Hlađenje i grijanje je moguće podešavati za svaku prostoriju posebno. S obzirom na lokaciju i dobru spratnost, ova nekretnina je veoma pogodna za poliklinike i ordinacije, kancelarijske djelatnosti (call centar, IT/programiranje softvera), trgovačke i slične djelatnosti. Veliki besplatni parking se nalazi preko puta objekta.

 

 

Sadržaj:

Suteren – površine 120,53 m², sastoji se od glavne prostorije, magacina, toaleta sa predprostorom, ostave, podstanice za centralno grijanje i stepeništa.

 

Prizemlje – površine 128,24 m², sastoji se od glavne prostorije, jedne kancelarije, čajne kuhinje, dva toaleta sa predprostorom, hodnika, vjetrobrana i stepeništa.

 

Sprat – površine cca. 133,80 m² sastoji se od glavne prostorije, dvije kancelarije, dva toaleta sa predprostorom, ostave, hodnika i stepeništa.

 

Potkrovlje – površine cca. 143,94  m², sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, jedne spavaće sobe, velikog kupatila, garderobera, zatvorene terase, zatvorenog balkona i otvorene terase.

 

 

Lokacija:

Poslovna zgrada se nalazi uz glavnu cestu, u naselju Brčanska Malta. Objekat je pozicioniran tako da mu se može pristupiti iz ulice 1. Tuzlanske brigade i ulice Bećarevac. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, T.C. “Sjenjak”, T.C. “Dramar”, salon automobila “Toyota”,  osnovne škole, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, ambulanta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Neovisan, moderni centralni sistem hlađenja i grijanja (“YORK” fan-coil system). Vanjska i unutrašnja aluminijumska stolarija sa toniranim termoizolacionim staklima. Klima uređaj. Alarm sa vatrodojavom. Interfon. Telefonski priključak.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.