Broj nekretnine: 30/2024-P2

PURAČIĆ-CENTAR! Funkcionalan prostran četverosoban stan niže spratnosti površine 123 m²

Opis nekretnine

Prodaje se komforan četverosban stan niže spratnosti uknjižene površine 123,00 m² sa dva kupatila, dvije lođe i ostavom. Nekretnina se nalazi na 2. spratu stambene zgrade u naselju Puračić, opština Lukavac. Nekretninu karakterišu svijetle i prozračne prostorije, niska spratnost, idealna dispozicija prostora, dobra lokacija i otvoren pogled.  Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare.

NAPOMENA: Postoji mogućnost pretvaranja stana u dva manja.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2. spratu manje stambene zgrade u samom centru Puračića. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarket, restorani, kafići i radnje, Osnovna škola je u neposrednoj blizini zgrade. Apoteke, sportski tereni, autobusko stajalište se nalaze u blizini stambene zgrade. Grad Lukavac je udaljen samo par minuta vožnje od stambene zgrade.

 

Standard:

Opcija grijanja na pelet ili toplotne pumpe (postoji mjesto predviđeno za kotlovnicu). Vanjska drvena termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i na lođama.Automatski osigurači.

 

 

NAPOMENA:
Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.