Broj nekretnine: 2/2023-NP20

NOVOGRADNJA – Namješten trosoban stan za studente, površine 65,58 m², u blizini stadiona “Tušanj” i većine fakulteta

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten trosoban stan za studente, ukupne površine 65,58 m². Nalazi se na 1. spratu novoizgrađenog stambenog objekta “URBAN HOME”,  cca. 300 metara od stadiona “Tušanj“ i većine fakulteta. Stan se sastoji od 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, predsoblja i balkona. Cijena najma iznosi 300 KM po osobi, svi režijski troškovi su uračunati u cijenu najma. Stan posjeduje kalorimetar za centralno grijanje, vlastiti vodomjer i sat za struju što zakupcima omogućava potpunu kontrolu troškova. Električni uređaji u stanu su malo korišteni, i još su pod garancijom. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Stan je dostupan od 01. Jula 2024. godine.

NAPOMENA: U stanu nije dozvoljeno držanje životinja i/ili kućnih ljubimaca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 1. spratu novoizgrađene stambene zgrade u naselju Paša Bunar. U radijusu od cca. 300 metara se nalaze srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, marketi “Bingo”, “EuroMaster”, “Crvena Jabuka” i “CM”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Vlade TK, Behram begova medresa, pošta, apoteke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak. Video interfon.