Broj nekretnine: 13/2021-P1

ZLOKOVAC – Kvalitetan i veoma funkcionalan trosoban stan površine 85 m², 1. sprat

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan i veoma funkcionalan trosoban stan uknjižene površine 85,00 m². Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Zlokovac. Nekretnina je trostrano orijentisana, svijetla i ima otvoren pogled. Sastoji se od velikog dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, toaleta, hodnika, ulaznog hola, ostave, jedne velike i jedne manje lođe. Odlična iskorištenost stambenog prostora, odličan kvalitet gradnje, atraktivna lokacija, niža spratnost, trostrana orijentacija, prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Nekretnina posjeduje podrumsku prostoriju i ostavu u ulazu pored stana. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Zlokovac. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke, pijaca i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija sa žaluzinama. Parket u sobama, trpezariji, hodniku i ulaznom holu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, ostavi i obje lođe. Podrumska prostorija. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV. Automatski osigurači. Interfon.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.