Broj nekretnine: 1/2023-P1

SNIŽENO! Zemljište površine 5473 m², na samo par minuta od centra grada i odličnim pogledom na Tuzlu, naselje Brdo

Opis nekretnine

Prodaje se zemljište površine 5473 m². Nalazi se  u naselju Brdo, na samo par minuta od strogog centra Tuzle i ima odličan pogled na grad. Do ove nekretnine dolazi se ulicom “Kaldrma” pored Jalske džamije i Pašagine vile. Ovo je idealno mjesto za izgradnju porodične kuće, odnosno za ljude koji žele da žive u gradu, a da u isto vrijeme uživaju u čistom zraku, obilju zelenila i mirnom porodičnom životu. Prilaz parceli je direktno sa asfaltnog puta. Parcela ima blagi nagib i osunčana je, a u zapadnom dijelu parcele se nalazi šuma. Okružena je porodičnim kućama, a priključci struje, vode i kanalizacije se nalaze neposredno uz parcelu.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.