Broj nekretnine: 73/2013-P

Zemljišna parcela površine 1.407 m², Suljetovići

Opis nekretnine

Prodaje se zemljišna parcela ukupne površine 1.407 m². Nalazi se u naselju Suljetovići, Tuzla. Udaljena je 200 metara od sjeverne magistrale, u zapadnom dijelu Tuzle u naselju Suljetovići. Nalazi se na blago nagetom terenu. Do parcele vodi asfaltni put, a parcela ima pristup sa makadamskog puta dužine 50 metara. Neposredno uz parcelu nalaze se priključci za vodu, struju i telefon.

Lokacija:

Parcela se nalazi na blago nagetom terenu i udaljena je 200 metara od sjeverne magistrale, u zapadnom dijelu Tuzle, u naselju Suljetovići. Pristup parceli je omogućen sa dvije strane. Nalazi se u mirnom dijelu naselja tako da budući kupci mogu boraviti u mirnom okruženju, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup gradu.

Standard:

Priključci za vodu, struju, kanalizaciju i telefon neposredno uz parcelu.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.