Broj nekretnine: 1/2014-P

ZA INVESTITORE! Kuća sa zemljištem površine 309 m², na atraktivnoj lokaciji, naselje Hendek

Opis nekretnine

Prodaje se kuća ukupne površine cca. 290 m², spratnosti  Pr+1+Pt i dvorištem površine 200 m². Nekretnina je izgrađena na parceli površine 309 m². Nekretnina se u naselju Hendek, samo cca. 100 metara od južne magistralne ceste odnosno uže gradske jezgre. Kuća ima pristup direktno sa asfaltnog puta, a okružena je stambenim objektima. Ovu nekretninu karakteriše blizina svih gradskih sadržaja, a od užeg centra grada je udaljena na samo minut hoda. Ispred kuće se nalazi ograđeno i uređeno dvorište. Nekretnina posjeduje centralno gradsko grijanje iz vlastite kotlovnice.

NAPOMENA: Zbog svoje atraktivne lokacije i površine, ova nekretnina bi mogla biti interesantna potencijalnim investitorima za izgradnju stambeno poslovne zgrade, hotela ili za druge potencijalno isplative građevinske investicije.

Sadržaj:

Prizemlje: Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo,  toalet, ostava, hodnik i hol sa stepenišnim prostorom.

I sprat: Dnevni boravak , spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo,  toalet, ostava, hodnik i hol sa stepenišnim prostorom.

Potkrovlje: Dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo,  balkon, ostava, hodnik i stepenišni prostor.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Hendek, samo 100 metara od Trga slobode i stare gradske jezgre. U krugu od 500 metara se nalaze: Trg slobode, Panonska jezera, Dom zdravlja, supermarketi “Bingo”, “DM” i “Konzum”, T.C. “Omega”, centalna gradska pijaca, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, fakulteti, Narodno pozorište, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje iz vlastite kotlovnice. Vanjska drvena stolarija. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija u prizemlju i na spratu, u potkrovlju PVC vanjska stolarija sa termoizolacijskim ostakljenjem. Brodski pod u sobama. Keramika u kupatilima, toaletu i kuhinji.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.