Broj nekretnine: 102/2020-P1

ZA INVESTITORE – Građevinska parcela uz glavnu cestu, pored marketa “Bingo” i T.C. “Slatina 2”

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela površine 228,00 m², sa jednim poslovnim i jednim stambenim objektom. Nalazi se pored marketa “Bingo” i tržnog centra “Slatina 2“, u naselju Tušanj. 50 metara od parcele nalazi se pekara “Tušanj” i osnovna škola “Tušanj”.

Zbog svoje pozicije na glavnoj cesti i stambenih zgrada koje se nalaze sa bočnih strana parcele, ovo je veoma interesantna nekretnina za izgradnju stambeno-poslovnog objekta.

Pristup parceli je omogućen sa glavne saobraćajnice, iz ulice Meše Selimovića, sa istočne i sa sjeverne strane. Ova ulica razdvaja naselja Slatina i Tušanj. Parcela ima oblik trapeza, prosječne dužine 18 metara i prosječne širine 13 metara. Na parceli se nalaze dva individualna objekta. Jedan objekat čini stambena kuća spratnosti Pr+Pot i dimezija 8,55×6,80m + 4,40×1,70m. Drugi objekat je poslovnog tipa, spratnosti Pr+Pot, dimenzija 6,00×4,05m. Priključci struje, vode, kanalizacije i telefona se nalaze na parceli. Ovu parcelu karakteriše neposredna blizina centra grada i svih gradskih sadržaja.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi se pored marketa “Bingo” i tržnog centra “Slatina 2“, u naselju Tušanj. 50 metara od parcele nalazi se pekara “Tušanj” i osnovna škola “Tušanj”.  Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U krugu od 500 metara se nalaze  Dom zdravlja, stadion “Tušanj”, T.C. “Tuzlanka”, većina fakulteta, obdanište, osnovna škola, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine i igrališta za djecu.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.