Broj nekretnine: 12/2017-P2

RIJETKA PRILIKA! Građevinska parcela površine 8285 m² u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj, naselje Bistarac

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela ukupne površine 8285 m². Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavca u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj. Prilaz zemljištu je sa magistralnog puta M4 kultivisanim lokalnim putem širine cca. 3,5 m, pogodnog za prilaz kamionima i manjim šleperima. Samo zemljište je udaljeno od glavnog magistralnog puta cca. 200 m. Neposredno pored parcele nalazi se sjedište i industrijski pogoni kompanija d.o.o Reweus i d.o.o Rivin. Zemljišna parcela je pogodna za izgradnju proizvodnih hala, stovarišta i druge komercijalne i proizvodne namjene.

Važno je napomenuti da je ovo kvalitetna nekretnina na tržištu, odlične zemljišne konfiguracije sa velikim poslovnim potencijalom, pozicionirana na dobroj lokaciji i kao takva predstavlja odličnu investiciju za potencijalne investitore.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Lukavac, u naselju Bistarac, u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Gračanica-Doboj.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.