Broj nekretnine: 10/2023-i2

Višenamjenski poslovni prostor površine 17,58 m² na veoma prometnoj lokaciji, T.C.“Sjenjak”

Opis nekretnine

Izdaje se višenamjenski poslovni prostor površine 17,58 m². Nekretnina se nalazi u prizemlju T.C. “Sjenjak”, na veoma prometnoj  i kvalitetnoj lokaciji. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije i toaleta sa predprostorom. Zbog svoje prometne lokacije i velikog broja potencijalnih klijenata može se koristiti za razne trgovačke djelatnosti, frizerske salone, agencijske i kancelarijske svrhe, kao i ostale vrste djelatnosti. Zbog velikih prozorskih panela veoma je svijetao i prozračan. Pored  tržnog centra se nalazi gradski parking za više od 100 vozila.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju T.C. “Sjenjak” na Brčanskoj Malti i ima direktan pristup sa pješačke zone tržnog centra.  Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, banke, market “DM”, osnovna škola, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

 

Standard:
Centralno gradsko grijanje. Aluminijska vanjska stolarija. Podovi kreramičke pločice. Automatski osigurači. Vodomjer. Telefonski priključak. Zajednički parking.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.