Broj nekretnine: 10/2017-i2

Višenamjenski poslovni prostor površine 105,00 m², u centru grada, T.C “Pasaž”

Opis nekretnine

Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 105,00 m² u tržno-zanatskom centru „Pasaž“ u centru Tuzle. Pristup u T.C. “Pasaž” je moguć sa istočne, sjeverne strane, iz pravca pješačke zone “Korzo”, sa južne strane, iz pravca Narodnog pozorišta, i sa zapadne strane, iz bivše “Bankerove” ulice. Poslovni prostor se sastoji od 4 kancelarije, čajne kuhinje, ostave (server room) toaleta sa predprostorom. Veoma je bitno napomenuti da poslovni prostor posjeduje brzu internet konekciju pošto je direktno povezan sa poštanskim serverom. Može se koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, poslovnice bilo koje vrste, call centre, sjedišta manjih firmi, agencije i slično. Poslovni prostor je okružen ugostiteljsko-trgovačkim objektima, ordinacijama, call centrima, frizerskim salonima i agencijama.

NAPOMENA: Moguće je iznajmiti i samo jedan segment poslovnog prostora po dogovoru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu Tržno-zanatskog centra „Pasaž“. U neposrednoj blizini su Raiffeisen Bank, pošta, Gradski park, Narodno pozorište, pješačka zona “Korzo”, razne agencije i ugostiteljsko-trgovački objekti, što doprinosi velikom broju posjetilaca i kupaca.

Standard:

Centralno grijanje. Aluminijska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod mermerne pločice u kancelarijama i hodnicima. Keramičke pločice u ostalim prostorijama. Automatski osigurači. Klima uređaji.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.