Broj nekretnine: 7/2018-i2

Višenamjenski manji poslovni prostor površine 30,00 m², u centru grada, T.C “Pasaž”

Opis nekretnine

Izdaje se multifunkcionalni poslovni prostor površine 30,00 m² u Tržno-zanatskom centru „Pasaž“, u centru Tuzle.  Pristup u T.C. “Pasaž” je moguć sa istočne i sjeverne strane, iz pravca pješačke zone “Korzo”, sa južne strane, iz pravca Narodnog pozorišta, i sa zapadne strane, iz bivše “Bankerove” ulice. Poslovni prostor se sastoji od 1 kancelarije, i zajednićkog toaleta sa predprostorom. Veoma je bitno napomenuti da poslovni prostor posjeduje brzu internet konekciju pošto je direktno povezan sa poštanskim serverom. Može se koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, poslovnice bilo koje vrste, sjedišta manjih firmi, agencije i slično. Poslovni prostor je okružen ugostiteljsko-trgovačkim objektima, ordinacijama, call centrima, frizerskim salonima i agencijama.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu Tržno-zanatskog centra „Pasaž“. U neposrednoj blizini su Raiffeisen Bank, pošta, Gradski park, Narodno pozorište, pješačka zona “Korzo”, razne agencije i ugostiteljsko-trgovački objekti, što doprinosi velikom broju posjetilaca i kupaca.

Standard:

Centralno grijanje. Aluminijska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod mermerne pločice u kancelarijama i hodnicima.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.