Broj nekretnine: 10/2019-P2

Vikendica na jezeru Modrac, stambene površine cca. 60 m² izgrađena na parceli površine 320 m² sa uređenim dvorištem, sa prekrasnim pogledom na jezero Modrac, naselje Bokavići, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa funkcionalna vikendica spratnosti Pr+1+pt, sa uređenim dvorištem, izgrađena na mirnoj lokaciji sa lijepo održavanim vrtom i vočnjakom u naselju Bokavići, zaseok Tokići. Na plac se ulazi direktno sa lokalnog puta. Vikendica se prodaje sa kompletnim namještajem i kuhinjom. Vikendica se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila, lociranih na prizemlju. Na spratu se nalazi spavaća soba sa terasom, a u potkrovlju jedna spavaća soba i terasa. Pomoćni objekat uz vikendicu je napravljen od čvrstog materijala sa betonskim temeljem. Vikendica posjeduje komunalni priključak za struju. Voda je dostupna iz rezervoara (postoji pumpa za vodu) i čatrnje. Oko vikendice su ugrađene kamene ukrasne ploče.

NAPOMENA: Nekretnina se prodaje kompletno namještena. Postoji opcija kupovine i susjedne vikendice sa pripadajućim zemljištem.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Sadržaj:

Prizemlje – Dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i kupatilo.

Prvi spratSpavaća soba i terasa

Potkrovlje- Spavaća soba i terasa

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Bokavići, zaseok Tokići, u blizini centra Bokavića (cca. 1.5 km) i grada Lukavca (cca. 4.5 km). Vikendica je udaljena od centra Tuzle dvadesetak minuta vožnje automobilom. Sama vikendica je okružena sa sa dosta zelenila i šume, a nalazi se u mirnom dijelu naselja u neposrednoj blizini jezera Modrac sa prekrasnim pogledom na jezero, tako da budući kupci mogu boraviti u mirnom okruženju, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup gradu Lukavcu i Tuzli.

Standard:

Električno grijanje i grijanje na čvrsta goriva (kamin). Vanjska stolarija kombinacija pvc/aluminij termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi brodski pod i keramika. Satelitska TV.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.